SEMOGA ANDA MENDAPAT SEDIKIT ILMU DAN MANFAAT
"Selamat datang ke wilayah aku. Wilayah aku ni direka cipta secara cuba jaya atau 'trial and error' serta tunjuk ajar rakan-rakan. Dengan penulisan dan pengisian yang serba ringkas, semoga anda memperolehi sedikit manfaat melalui wilayah aku ni."Rabu, Mac 07, 2012

PIALA AFC - SONG LAM NGHE AN vs TERENGGANUPerlawanan Piala AFC pusingan pertama menemukan wakil Malaysia, Terengganu dengan wakil Vietnam (nama kelab Vietnam ni susah sikit nak sebut). Perlawanan berlangsung di Vietnam jam 5.00 petang.

Dalam perlawanan ni, Terengganu menang 1-0 hasil jaringan Manaf Mamat yang bijak menyudahkan hantaran cantik Forkey Doe bagi menghadiahkan 3 mata berharga buat Terengganu.

Berbanding aksi Liga Super terakhir menentang Kuala Lumpur sebelum berlepas ke bekas negara komunis itu, Terengganu mempamerkan aksi yang lebih tersusun dan kemas menerusi gerakan yang direncanakan Ismail Faruqi dan Baiano.

Sharbinee Allawee juga menunjukkan aksi terbaik dengan menafikan beberapa cubaan lawan dibantu back four Terengganu yang kemas bertahan.

Keputusan lain dalam kumpulan yang sama: Kitchee SC (Hong Kong) 3-1 Tampines Rovers (Singapura)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan